ANNONS

Kristianstad Predators unga U19 blickar framåt

U19 Kristianstad Predators möter Täby Flyers 2021.

Kristianstad Predators mötte Täby Flyers.

Blev ett kämpigt möte för Kristianstad Predators när de mötte ett otroligt starkt Täby i helgen. Tränare André Persson tror nervositeten bland Predators-spelarna kan bero på att det var första matchen med U19 för många av spelarna.

U19-laget som mötte Täby i helgen består av många spelare i 16-17 års åldern. Detta beror på att U17-laget i Kristianstad har lagts ner och då krävs det snabbt mer av spelarna. Mötet var kämpigt och poängen fortsatte ramla in bakåt.

– Vi har ett väldigt ungt lag, däribland många som gjorde sin första match med U19. Lite nervositet fanns där såklart och de unga spelarna behövde lite tid att komma in i match och vänja sig vid tempot, säger tränare André Persson

U19 Kristianstad Predators möter Täby Flyers 2021.
Matchen tog plats i Kristianstad.

På plan fattades även flera avgörande spelare som tyvärr blivit skadade vilket tränare André Persson menar syntes mycket på plan. Framöver så har de mycket att jobba på som lag och för att få allt att fungera krävs arbete i de olika spelmomenten.

– Alltid tråkigt att förlora. Vi var utspelade och samtidigt märktes det rätt tydligt att vi saknade viktiga spelare på planen. Vi har mycket att jobba på, bl.a. behöver våran QB, som bara fått tre träningar som QB i år efter en oväntad skada till vår ordinarie starter, få fler reps i matchliknande situationer och vi behöver prata med den offensiva linjen om deras ansvarsuppgifter, säger André Persson

Sportchefen Tyson Guillen är uppmuntrande till att spelarna ska våga spela kreativt även om det skulle leda till misstag. Han menar att det kan göra så att den unga truppen kan prestera i den äldre åldersgruppen.

MATCHRESULTAT

Tävling: U19 Kristianstad Predators – Täby Flyers

Resultat: 2-52 (0-39)

Datum: 21 augusti

Plats: Kristianstad

Artikelinformation

Skriven av Gjippi

Uppdaterad

Detta är en artikel skriven av skribent. Gjippi ansvarar inte för innehållet.

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Länkar

Karta

[56.024, 14.1666]/Kristianstad Predators/ [59.4432, 18.1271]/Täby Flyers

Leaflet Web Map

Hittar du något som är inkorrekt?

Anmäl text och faktafel