ANNONS

Unga talanger med nyskrivna kontrakt

Elin Sjöström och Tilda Sandén

Fotbollsspelarna (från vänster) Elin Sjöström och Tilda Sandén.

I dagarna har KDFF meddelat att den 18-åriga mittfältaren Elin Sjöström och 16-åriga anfallaren Tilda Sandén skrivit på nya kontrakt för klubben. Kontrakten sträcker sig över 2 år och innefattar spel för KDFF:s A-lag.

I onsdags blev det klart att Elin Sjöström förlänger sin karriär i KDFF med minst två år till. Från KDFF:s sida är vi nöjda med att Elin fortsätter sin satsning och utveckling hos oss och är samtidigt glada över att kunna presentera den första kontraktsförlängningen i år.

“Jag tycker KDFF är en väldigt bra klubb som tar hand om sina spelare och jag ser mig själv utvecklas mest här! En klubb med höga ambitioner som satsar på oss yngre spelare” säger Elin.

KDFF och Tilda Sandén har kommit överens om ett tvåårskontrakt vilket båda parter är nöjda med. Tilda som kom till KDFF inför säsongen 2020 har tidigare representerat Röke IF samt Perstorp Bälinge IK. 

KDFF:s sportchef Lovisa Ström beskriver Tilda som en talangfull och hårt arbetande sextonåring med spetsegenskaper vars utveckling gått framåt med stormsteg senaste 18 månaderna. En utveckling som uppmärksammats nationellt och som så här långt resulterat i antal ungdomslandskamper och gjorda mål.

Artikelinformation

Skriven av läsarskribent

KDFF

Uppdaterad

Detta är en artikel skriven av skribent. Gjippi ansvarar inte för innehållet.

Dela artikeln

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på pinterest
Dela på linkedin
Dela på email
Dela på print

Länkar

Karta

[56.018, 14.138]/Kristianstads DFF

Leaflet Web Map

Hittar du något som är inkorrekt?

Anmäl text och faktafel