Utmana dig själv, dina vänner eller ditt lag

Vi på Gjippi vill motivera till rörelse och engagemang för sport. Detta vill vi göra bland annat genom våra utmaningar så missa inte chansen att delta i våra olika aktiviteter som syns nedan. Vid några frågor kontakta gärna oss och om du vill lägga upp en film eller fotografi på din medverkan tveka inte på att tagga oss. Vi ser fram emot att se era bidrag, kör hårt!

För att tagga oss

#gjippi #gjippiutmaning #gjippiquiz #gjippitavling

Gjippi-tävling

Ingen aktuell tävling

För tillfället finns det ingen pågående tävling. I senaste tävlingen kunde man vinna ett presentkort. För att bli uppdaterad om när en ny tävling finns följ oss gärna på sociala medier eller kolla här på hemsidan.

Bli månadens Gjippistory

Vinn 1500kr till din klubb eller förening

Du som skribent kan vinna 1500kr till den förening du skriver om i en artikel. I slutet av varje månad ger vi vinstsumman till den förening som slumpmässigt väljs ut från alla publicerade sportnyheter. Artikeln behöver inte enbart beröra föreningen. Artikeln kan exempelvis handla om ett lag där du som skribent tydligt förankrar vilken klubb de tränar och tävlar för.

 

Vinnare

Maj 2021: Orienteringsklubben Pan Kristianstad

Juni 2021: Basketklubben KFUM C4 Basket

Juli 2021: Friidrottsklubben Åhus FIK

Augusti 2021: Kristianstad Taekwondo

September 2021: Kristianstads Golfklubb

Månadens Gjippistory

Gjippi-utmaning

Ingen aktuell utmaning

För tillfället finns det ingen pågående utmaning. Snart kommer första utmaningen och vi ser fram emot er medverkan. För att bli uppdaterad om när en utmaning finns följ oss gärna på sociala medier eller kolla här på hemsidan.

Gjippi-quiz

Inget aktuellt quiz

För tillfället finns det inget quiz. Snart kommer första quizet och vi ser fram emot er medverkan. För att bli uppdaterad om när quiz finns följ oss gärna på sociala medier eller kolla här på hemsidan.